background image

WebmasterBanner

Webmaster | Saker du inte visste om att du vill veta.

..eller Webdisaster, lite beroende på hur man ser det..

Hej
Jag heter Thomas "Geson" Gustafsson, jag har fått det ärofyllda uppdraget att försöka fixa och trixa med Frontlines hemsida.
Vad bör egentligen finnas på en hemsida för ett band med Frontlines ambitioner och hårda arbete för danskulturens bevarande?
Det vet vi nog egentligen inte ens själva, men jag hoppas att vi fått med det som är väsentligt och viktigt. Kanske är du som besökare är intresserad av en Blogg eller Twitterkanal? Kanske vill du höra mer av musiken som Frontline framför? Kanske mer bilder och/eller filmklipp? Låt oss veta vad vi kan göra för att besöket på denna sida ska bli en givande upplevelse som du gärna går tillbaka och besöker igen.

Lite om Geson

Jag arbetar på ett litet företag som heter Webtop Solutions, där vi tar fram grafiskt material och verktyg till främst fastighetsmäklarbranschen. Min fritid ägnar jag åt min familj, Skapa musik i min lilla hemstudio som går under arbetsnamnet "Klavertramp", min hemsida och företag skulle egentligen hetat just "KlaverTramp" men namnet var tyvärr redan upptaget vid registreringen så mitt företag och webbplats fick då heta TrampMusic istället.

Tiden i hemstudion går mest åt till att jobba med Musikprojektet; S|O|M, Sounds Of Melancholy, men även till andra utsvävningar i mån av tid, inspiration och lust. Jag åker gärna hoj när väder och vind tillåter (Det kan vara en liten berömd 40års kris inblandad här.) samt sjunger och spelar minimalt med Keyboards i partycoverbandet Max Factory. Jag roar mig även med att knacka en del html, labba i photoshop & Illustrator samt greja med flash och lite 3D grafik.

Har du synpunkter, förslag på förbättringar eller vill veta mer kan du kontakta mig via formuläret här nedan.